L’EVA354 al Vilapensa sobre Joan Fuster

L’edició 2022 del Vilapensa – el festival del pensament del Penedès – celebrarà una sessió especial el dissabte, dia 17 de setembre, a les 19 h, a l’Auditori del Vinseum de Vilafranca del Penedès per, d’alguna manera, reviure Joan Fuster i l’EVA354 hi participarà fent una aproximació al personatge en relació a 3 de les múltiples facetes de la seva vida – escriptor, intel·lectual i política – per situar al públic assistent. L’acte, que comptarà amb una introducció audiovisual del cantant Raimon, culminarà amb un debat a càrrec de Xavier Serra, escriptor i doctor en filosofia per la Universitat de València; Antoni Martí Monterde, professor de Literatura Comparada de la Universitat de Barcelona, i Lola Badia, catedràtica emèrita del departament de Filologia Catalana de la Universitat de Barcelona.

D’aquesta manera, l’EVA354 es suma a l’homenatge que VilaPensa vol retre a un dels intel·lectuals i pensadors més importants en llengua catalana del segle XX, tot coincidint amb el centenari del seu naixement.

L’acte compta amb la col·laboració de la Biblioteca Torras i Bages, l’Espai Joan Fuster de Sueca, Òmnium / Òmnium Alt Penedès, L’Agrícol, l’EVA354, la Societat La Principal “El Casal” i el Servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca.

VilaPensa és un festival del pensament, un projecte obert al coneixement, a la cultura i a les ciències, a l’humanisme en general, divulgatiu, transversal, amb vocació d’arribar i de mobilitzar a tothom, sigui quina sigui la seva procedència, educació, manera de viure.

Tags:

Share Post :

More Posts

Deja una respuesta