Lectura en veu alta i art domèstic: gaudint de l’instant present!

Intuíem que la col·laboració EVA354 amb les Matinals de Dibuix Domèstic seria fantàstica. El que no sabíem és que fer de models lectores acabés sent tant creatiu, emocionant, artístic, entranyable, intens, bonic, terapèutic,…i energètic. Gràcies infinites a les inspiradores de la Matinal per proposar, animar, seduir i convidar a descobrir!

A partir d’una tria de textos meravellosa, a càrrec de Marta R. Períbañez i Elisabet Rius, les lectores van escollir, fer seus i traslladar als convocats en forma de lectura en veu alta l’essència de processos creatius relatats per autors procedents de variades disciplines artístiques. Tot i que la pluja va obligar a haver de deixar per a una altra ocasió alguns escrits, es va poder evocar a Lluís Cercós, Bernardo Atxaga, John Berger, Eduardo Chillida, Kae Tempest, Mason Currey – a través dels seus Rituales cotidianos. Artistas en acción -, Jordi Boldú, Paul Auster, Montse Juvé, Stefan Zweig, Miquel Barceló i Maria Zambrano.

Hauríem llegit al jardí si no hagués plogut. Dins Cal Pere Pau, però, vam trobar-hi connexió, emoció, art, lectura en veu alta, energia, color, caliu, creativitat…tot plegat per adonar-nos, una vegada més, que a la vida es tracta de gaudir de l’instant present. Va ser tanta la intensitat de tot plegat que, per un moment, vam pensar si no era que l’univers ens havia preparat, sense comptar amb el nostre vistiplau, un magnífic Pla B.

Fotos d’Anna Tomás i Montse Bueno

Tags:

Share Post :

More Posts

Deja una respuesta