Culminen les sessions de formació d’“Un vídeo, un text i un festival”

La sessió de formació de març del projecte de l’EVA354 denominat Un vídeo, un text i un festival” ha estat dinamitzada per la directora del Festival EVA i, per tant, de l’EVA354: la narradora Jordina Biosca. Aquesta iniciativa, en col·laboració amb el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, de la mà de la Direcció General d’Innovació, Digitalització, Currículum i Llengües, s’està duent a terme amb alumnes de 4art d’ESO de l’Institut de l’Alt Foix, a Sant Martí Sarroca (Alt Penedès).

El projecte – vinculat a la lectura en veu alta en català en el marc de l’audiovisual – ha aprofundit avui en nombrosos aspectes vinculats al llenguatge verbal però, sobretot, a la posada en escena, tant de la lectura en off com de les imatges que l’han d’acompanyar. Ara mateix, els vídeos ja comencan a prendre forma i contingut.

La propera cita serà en motiu de Sant Jordi, que els alumnes començaran a fer les primeres proves del que seran les lectures finals. Comptaran amb el suport i l’acompanyament de part dels formadors. De moment, han participat al video-performance de Sant Jordi de l’EVA354.

Els vídeos resultants es podran veure en el marc d’una gala dins del Festival EVA24.

Els detalls del projecte:

https://www.eva354.com/un-video-un-text-i-un-festival-arriba-a-linstitut-de-lalt-foix

Fotos: Eulàlia Mata i Montse Bueno

Share Post :

More Posts

Deja una respuesta