Tot a punt pel Reconeixement de l’EVA354 al Festival EVA’23

Aquest diumenge es durà a terme l’acte de preFestival de l’EVA354 per tal de fer la posada en escena del fil conductor de l’EVA354 a l’edició 19 del Festival EVA: el RECONEIXEMENT. Aquest leitmotiv es desenvoluparà a través de valors vinculats al concepte com ara CONSCIÈNCIA, VALOR, MEMÒRIA, GRATITUD, GEST, ACTITUD, EMPODERAMENT, EVIDÈNCIA, RESPECTE, DIGNITAT, ELOGI, ADMIRACIÓ, COMPROMÍS, TESTIMONI i IDENTITAT que, com si es tractés d’un teixit en procés d’execució, aniran presidint, un rere l’altre, cadascun dels actes de festival.

Aquesta trobada prèvia s’emmarcarà en un cap de setmana de portes obertes del col.lectiu CAOS, ubicat a Les Cases Noves de Cal Pardo, al municipi de Mediona, que ha estat donat a conèixer per convidats lectors EVA354 de la zona. Aquest projecte s’ubica en un recinte que, anys enrere, havia estat el casal de nucli urbà i que acollia la sala de ball a les festes majors i que era espai de trobada social entre el veïnatge. És per aquest motiu que aquest grup de persones inquietes ha decidit retre homenatge a la història local i als seus integrants i, en motiu de la festivitat de Sant Isidre (que era quan antigament es celebraven els actes de festa major al local), presentar una instal·lació audiovisual al voltant de les fotografies de gent gran autòctona ideada per Jan Clemente i que, a més d’imatges, incorpora d’altres elements sonors i visuals.

I és en el marc d’aquest cap de setmana de celebracions que el diumenge, a les 12 h, es durà a terme la lectura en veu alta de textos que parlen d’alguns dels valors vinculats al reconeixement. Intervenció que suposarà el tret de sortida de l’EVA354 al Festival EVA’23.

Coincidint amb la celebració, s’inaugurarà la terrassa del recinte, un espai per assaborir un beure i gaudir d’una bona conversa tot coneixent el projecte CAOS.

📌Diumenge, 14 de maig

📌CAOS. Les Cases Noves de Cal Pardo (Mediona)

📌Horari Lectura: 12 h

📌 Informació:

#som.caos

#aavvcasesnoves

https://www.eva354.com/blog

#evafestival

 

 

Share Post :

More Posts

Deja una respuesta