Una minúscula i immensa – a l’hora – quadratura del cercle

La segona sessió de formació de l’EVA354 d’aquest segon semestre de l’any ha estat diferent del que és habitual perquè s’ha canviat de territori. Per suggeriment d’una convidada i una lectora de l’equip de voluntariat s’ha fet a Pradell de la Teixeta, al Priorat – on el Festival EVA hi programa un cap de setmana ben especial a principis de juliol – i l’ha impartit l’Anna Mallofré perquè se sentia que tocava treballar la veu.

 

Sota el títol “Jo, el meu cos i la meva veu: som un” hem, efectivament, abordat l’anatomia de la veu i hem fet exercicis corporals per reconèixer el cos com a instrument. Hem estat més a prop de retrobar la nostra veu natural i lliure, tot sent conscients de les nostres capacitats naturals.

 

Hi havia molts aspectes a tractar: aprendre, establir complicitats, fer unes millors lectures en veu alta, empoderar-nos tots plegats, sentir que formen part d’un projecte al qual aportem i ens aporta, mantenir el caliu que ens ha permès viure moments sense presencialitat,…I, és clar, a més passar-s’ho bé. Sense dubte: una minúscula i immensa – a l’hora – quadratura del cercle.

Gràcies a tots plegats per ser-hi. Moltes gràcies a la lectora Àngels Soler pel deliciós esmorzar i a tothom que ha compartit el seu vehicle per fer el viatge a Pradell.

Fotos: Vanesa Rafecas, Anna Tomás, Cèlia Amorós, M Carme Salvadó i Montse Bueno

Share Post :

More Posts

Deja una respuesta