El clàssic de Cal Calixtus té continuïtat a Cal Giró i Giró

El proper dissabte, dia 4 de juny, a les 12 h, els membres dels equips lectors de l’EVA354, els convidats del projecte de lectura en veu alta i les persones que així ho desitgin estaran convidades a la primera de les activitats que l’EVA354 desenvoluparà en el marc del Festival EVA’22.

En aquesta ocasió el format serà una mica diferent del que és habitual. D’entrada comptarem amb 2 convidades, l’escriptora Maica Rafecas, autora del llibre “El setembre i la nit”, i la periodista Ariadna Caballero, que ens instaran a aprofundir en un tipus de narrativa com el que utilitza aquesta escriptora.

A continuació, lectors/res compartiran amb els assistents capítols i fragments del llibre, posant en evidència que es tracta d’un text molt adequat per llegir en veu alta.

EVA2022 – LA MAICA RAFECAS I L’EVA354 A Caves Jaume Giró i Giró – El setembre i la nit

El setembre i la nit

Quan l’Anaïs s’assabenta que la imminent expropiació de la petita vinya familiar a causa de la construcció d’un polígon, el fràgil equilibri de la seva vida comença a trontollar. A partir d’aquí s’inicia una lluita en solitari, obsessiva i irracional als ulls de familiars i veïns, que l’Anaïs sembla disposada a portar fins al final. 

Share Post :

More Posts

Deja una respuesta