EVA354 a La Marató. Integració, empatia i proximitat: conscienciació

Pel proper dijous, dia 16 de desembre, a les 18:30 h, a la Biblioteca Torras i Bages (Vilafranca del Penedès), Germanes Hospitalàries. Serveis de Salut Mental de l’Alt Penedès, la Biblioteca Torras i Bages, i l’Equip de Lectura en Veu Alta EVA354 hem ideat i articulat a tres bandes una activitat en el marc de La Marató. 

La Marató d’aquest 2021, amb el lema “La Marató que trenca murs”, té com a objectiu sensibilitzar sobre la salut mental i contribuir a la seva normalització i visibilitat. Partint d’aquesta premisa, les 3 entitats hem fet nostra la màxima “La salut mental és cosa de tots” i hem creat i desenvolupat una activitat oberta al públic en general, titulada “L’afecte mental: cultura, lectura i salut”, que pretén fomentar una sèrie de valors vinculats a la salut mental en el marc de la societat:

La integració, a través de la posada en escena.

L’empatia, mitjançant la lectura de relats escrits en primera persona.

La proximitat, de la mà de la dinàmica que vertebra l’activitat.

Tot plegat – entenem els seus organitzadors – permetrà conscienciar en relació al fet que tothom està exposat a patir una malaltia vinculada a la salut mental, o bé a acompanyar a algú que estigui en aquesta situació.

L’activitat, que acollirà 25 assistents, estarà oberta al públic en general.

Reserves:

Biblioteca Torras i Bages.

Telf. 93 890 40 30.

Ref. La Marató.

Tags:

Share Post :

More Posts

Deja una respuesta