El caliu d’una lectura combinada amb un mos

Aquest darrer dijous del mes de novembre, a les Lectures A Peu de Carrer, que l’EVA354 organitza en col·laboració amb l’establiment Romaní de Vilafranca del Penedès – i que consisteix en gaudir de la lectura en veu alta acompanyada d’un combinat de beguda i menjar – va permetre incloure-hi més humor i ironia del que ha estat habitual fins ara.

El leitmotiv de la cita convidava a que així fos. L’ou, o qualsevol dels seus sinònims o derivats: remenat, gallina, truita, caviar,… – que és el mateix punt de partida pels lectors/res que pel xef – va ser inspiració pels encarregats de llegir, però també per a una de les treballadores del local – que és artista – i que des de la segona convocatòria aporta una obra a l’espai de lectura.

I si en la darrera ocasió estàvem molt contents de comptar amb una convidada que es va animar a participar per primera vegada en el projecte, aquest cop ho estem perquè ha estat una lectora, que s’ha incorporat recentment a l’Equip Lector de Vilafranca, qui ho ha fet: la Dolors (foto que encapçala aquest post). Gràcies per animar-t’hi i per estrenar-te amb un text escrit per tu mateixa!

Des d’un punt de vista literari, aquests establiments de restauració sempre han estat inspiradors i, en un moment de canvis i noves perspectives, els del voluntariat lector ens hem deixat inspirar.

Gràcies al voluntariat lector i convidats, al Romaní i als assistents per venir-hi!

Share Post :

More Posts

Deja una respuesta