«De tu a tu amb el micròfon». Formació EVA354 (Festival EVA’24)

La formació de primer semestre de l’EVA354 d’aquest any 2024 es durà a terme de nou coincidint amb el Festival EVA i, com sempre, estarà oberta al públic en general. Es desenvoluparà a les instal·lacions de Canal 20, a Moja (Olèrdola), i estarà articulada, com és ja habitual, en 2 convocatòries per arribar al màxim número de persones possible – els dissabtes 1 i 8 de juny -. La impartiran els integrants de La Fatxenda: la Laia Paretas i en Jordi Canchales i, com sempre, serà de 4 hores: començarà a les 10 del matí i acabarà a les 2 de la tarda. L’aforament serà de 15 persones per sessió. 

Pel que fa al contingut de la proposta, des de La Fatxenda ens interpel·len quan ens comenten: 

«Us ve de gust parlar davant d’un micròfon? Saber-ne els secrets i el funcionament?»

L’objectiu d’aquest taller, conduït per l’equip de La Fatxenda, serà oferir una sèrie d’eines per millorar la capacitat d’expressar-nos en veu alta en públic i també davant d’un micròfon. Serà una activitat formativa i lúdica, amb una metodologia 100% pràctica. 

Des de l’EVA354, ja sabeu que cada any fem sessions formatives per als nostres voluntaris i per públic general per tal d’investigar i aprofundir un xic més en l’oralitat i la lectura en veu alta.

En el marc del leitmotiv EVA354 del festival d’aquest any – el concepte CÒCTEL – aquest acte convidarà a tastar, simbòlicament és clar, un Bloody Mary. I la frase amb la qual el trobareu encapçalat al programa, tant digital com de mà, serà:

Salut! Perquè un bon còctel sempre és una bona idea”

Serà gratuïta pels convidats lectors habituals a les propostes EVA354, mentre que tindrà un cost de 15 euros pels qui no han vingut un mínim de vegades. 

 

📌

Què:  Taller pràctic d’expressió oral amb micròfon. Formació EVA354.

Amb qui:  Laia Paretas i Jordi Canchales

Quan: Dissabtes – dia 1 i 8 de juny -, de 10 a 14 h.  

On:Canal 20. Ràdio Olèrdola. Avda. De la Carrerada, 33. 08734 Moja (Olèrdola)

Share Post :

More Posts

Deja una respuesta