Teixint poesia a la Viloteca

Ahir, divendres, a la Viloteca de Vilobí del Penedès es va viure una explosió de poesia, lectura en veu alta, música i caliu.

Una trentena de persones van voler participar de l’experiència Viloteca-EVA354, que va tenir com a eix de treball – i de plaer – la poesia de la Natàlia Colet, membre de l’Equip Lector de Sant Sadurní d’Anoia. El seu llibre «Teixint poesia» va circular de mà en mà tenint com a fil conductor les ganes de llegir en veu alta i assaborir-ho.

Ella no estava al cas que s’havia estat elaborant una proposta perquè lectors/es i convidats/es tinguessin l’oportunitat de compartir amb ella la lectura de la seva obra. El procés seguit per tal d’organitzar l’activitat i la posada en escena van ser emocionant i entranyable: vam anar teixint una proposta que ens permetés llegir i, al mateix temps, agrair. El que no estava previst en un inici – i que va ser un autèntic goig – va ser la adhesió a la trobada dels músics Marcel Casellas (al baix) i Martí Riu (a la guitarra) i tampoc que, un cop allà, brollés amb tanta naturalitat la participació espontània dels assistents, que van anar triant i llegint poemes del llibre de la Natàlia; així com – ben bé al final – l’emotiva actuació de Roger Gol.

Fotografies: Anna Tomás i Montse Bueno.

Share Post :

More Posts

Deja una respuesta