(((((POSPOSAT!!!!!!)))))) L’EVA354 al Mil.lenari del Marmellar com a acte Pre Festival EVA’23

El proper diumenge, dia 14 de maig, durant el matí es durà a terme l’acte EVA354 preFestival EVA’23 al Marmellar (Baix Penedès). L’equip voluntariat lector s’adhereix a la celebració per tal de posar de llarg el fil conductor d’enguany al Festival EVA: el RECONEIXEMENT.

Així com l’any passat tots els actes EVA354 al Festival van tenir a veure amb les textures – és un fil conductor simbòlic – aquest any estarà vinculat al reconeixement i als valors implícits en aquest concepte; entès com aquell o allò que mereix reconeixement pel que d’una manera o altra ha aportat.

El nostre tret de sortida estarà integrat en l’acte del Mil.lenari del Marmellar, al municipi del Montmell. Aquest nucli urbà deshabitat serà RECONEGUT coincidint amb l’aniversari de la seva fundació i, entre els actes de reconeixement, l’EVA354 hi tindrà un paper – com no! – lector. La nostra aportació és farà en 2 etapes i consistirà a llegir en veu alta 6 textos curts (un parell de minuts) relacionats amb un d’inicial sobre el reconeixement i 5 més lligats als valors: consciència, memòria, gratitud, respecte i identitat. Llegirem el text de reconeixement i 2 més camí de l’antic poble – com si fos una mena de viacrucis i aturant-nos a paratges que s’hi presten -, i 3 just abans dels parlaments, a l’empostissat. I després podem quedar-nos al dinar de germanor i els actes – més lúdics i no tan emocionals – de la tarda.

Comptarem amb 6 lectors/res als quals els ha seduït la idea i estan disposats a caminar des d’on els cotxes ens poden deixar i fins al nucli; que han buscat textos curts vinculats al valor que s’ha triat, i que tenen ganes de passar-ho bé.

Enllaç amb l’esdeveniment:

https://www.elmontmell.cat/agenda/marmellar-millenari-1023-2023

Share Post :

More Posts

Deja una respuesta