Dues lectores de l’EVA 354 presenten llibre per Sant Jordi

Les lectores de l’EVA 354 treuen llibre coincidint amb la diada de Sant Jordi. La voluntària de l’equip lector de Sant Sadurní d’Anoia i Subirats, Natàlia Colet, ho fa amb el seu llibre “Teixint poesia”, mentre que la membre de l’equip de Vilafranca, Jessica Neuquelman presenta “Un univers de contes”, junt amb el sabadellenc David Vila.

Teixint poesia”, de la Natàlia Colet, és la tria dels poemes d’aquests darrers anys dels quals n’ha fet sis apartats diferenciant cada un d’ells amb un color i una il·lustració de plantes i flors que generosament la Josepa Pérez ha posat a la seva disposició. Es tracta, en general, de poesia de vers lliure, amb encavallaments, que es procura que tinguin un cert ritme.

Un univers de contes”, de Jessica Neuquelman i David Vila i Ros, coneguts com a Llenguaferits, publicat per Sibilam Edicions, és un recull contes de l’escriptor – alguns d’inèdits i d’altres ja publicats en anteriors llibres -, que arriben al lector en format bilingüe francès-català. Les traduccions han anat a càrrec de la lectora de l’EVA 354. Aquest tipus d’edició ofereix al lector la possibilitat de llegir les mateixes històries en dues llengües i, així, copsar-ne dues perspectives diferents. El llibre està estructurat en tres blocs (l’absurd, la revolta i l’amor), oferint-nos un passeig pels temes que centren l’obra de l’autor i, de retruc, de la traductora. Contes que ens fan pensar, adreçats a adults però amb aquella mirada d’infant que porta a moure’s per la subtil frontera entre realitat i somni. I tot plegat amanit amb diverses il•lustracions de Sílvia Morilla.

El divendres, dia 23 d’abril, a les 20 h, la Natàlia presentarà el seu llibre a Sant Sadurní d’Anoia, en concret al CIC Fassina – Centre d’Interpretació del Cava, mentre que la Jessica Neuquelman i en David Vila donaran a conèixer el seu treball al Penedès en forma de recital – “Perspectives, un món de contes” – el diumenge, 25 d’abril, a les 19 h, a Sala d’Estudi del Centre Cívic del Pla del Penedès.

Enhorabona a les nostres lectores!

Share Post :

More Posts

Deja una respuesta