EVA A Peu de Carrer: lectura i tapa

Tal i com avançàvem a principis del mes d’agost, el proper dia 30 de setembre l’EVA 354 iniciarà el seu projecte de lectura en veu alta presencial: EVA 354 a Peu de Carrer.

Les trobades es duran a terme el darrer dijous de cada mes, entre 5 i 6 de la tarda, a un espai reservat de l’establiment “Romaní” de Vilafranca del Penedès.

La iniciativa, dirigida a tothom qui s’hi vulgui apuntar, tindrà la peculiaritat que lectures i proposta gastronòmica compartiran leitmotiv. Tres setmanes abans de la trobada: lectors/res i xef de l’establiment sabran a partir de quin concepte han de preparar la seva proposta. Així, els assistents gaudiran de dos plaers al mateix temps: la lectura en veu alta junt amb el tast de la tapa ideada per l’ocasió. En aquesta primera cita s’ha triat la tonalitat de color vermell, així com tots els seus sinònims: roig, grana, carmí, escarlata, cirera,…

L’objectiu d’aquest projecte conjunt és, d’una banda, reforçar l’activitat presencial dels equips lectors i convidats – oferint-los espais on practicar la lectura en veu alta a més dels habituals (sempre que sigui possible) – i, d’una altra banda, arribar a diferents tipus d’oients.

Reserves: Montse Bueno (654 46 99 39) i Romaní (93 892 25 40)

Share Post :

More Posts

Deja una respuesta