L’EVA354 aterra a Sant Pere de Riudebitlles

L’equip de voluntariat engega un nou projecte presencial a l’Alt Penedès. En aquest cas al municipi de Sant Pere de Riudebitlles i es titula “Una lectura i un fil que s’estira”. Ja feia temps que l’EVA354 volia incorporar les lectures presencials a Sant Pere de Riudebitlles i ara és possible gràcies a una iniciativa sensiblement diferent a les lectures presencials habituals perquè, en aquest cas, els oients interactuaran en matèria de comprensió de text i, a més, durant més temps del que és usual: un total de 2 hores.

Una persona lectora s’adreça als oients per tal de llegir un text en veu alta. Les persones receptores – que reuneixen les característiques dels oients a centres de dia i residències – escolten i, a continuació, s’inicia un debat i una posterior reflexió sobre el contingut del què han escoltat. Tot plegat reforçat per una sèrie d’audiovisuals que s’han buscat i triat a tal efecte, aprofundint en els temes vinculats al que s’ha llegit. Posa en marxa el projecte l’Olga Medina, integrant de l’Equip Lector de Vilafranca.

L’activitat permet experimentar amb la lectura en veu alta com a desencadenant de situacions on es tracten temes d’interès. La presencia d’audiovisuals al respecte té com a objectiu explorar elements vinculats a la intel.ligència emocional a partir d’allò que es llegeix.

Foto: Ramon Vila (Ona Bitlles)

Enllaç Notícia Ona Bitlles:

Tags:

Share Post :

More Posts

Deja una respuesta