Lectures individuals i en petits grups a Avinyonet

Entre ahir i avui han començat les lectures individuals i grupals a Avinyonet del Penedès i, per tant, el projecte «Retrobem-nos! Veu, lectura i persones» es materialitza en dos encontres que, a partir d’ara, aniran succeint-se cada 15 dies.

El primer d’ells va començar ahir, dimecres, a dos quarts de 7 de la tarda al local social del nucli urbà de Cantallops, de la mà de la veïna Noemí Jansà – com a lectora – i els usuaris del servei – com a oients -.

El segon ha començat aquesta mateixa tarda, a les 5, al local social d’Avinyó Nou. Tot i que en aquest cas les trobades seran a casa de la persona que escolta – la Montserrat -, que creu que, tot i haver fet una primera presa de contacte en un lloc compartit per la dues integrants del projecte, prefereix que a partir d’ara siguin a casa seva. La lectora, en aquest cas, és la Marian Claessen, que també és veïna d’un nucli urbà d’aquest municipi: l’Arboçar.

Les dues lectores s’estrenen en la lectura en veu alta amb aquest projecte i, per tant, passen a formar part de la gran família EVA354.

Benvigudes!

Fotos: Montse Bueno

El cartell del projecte:

Share Post :

More Posts

Deja una respuesta