El reconeixement entra en joc…de la mà de CAOS

El passat diumenge es va dur a terme un acte de preFestival EVA’23 per tal de presentar en societat el fil conductor de l’EVA354 en aquesta edició: el RECONEIXEMENT.

Es va fer de la mà del projecte autogestionat CAOS #som.caos, que està ubicat a les Cases Noves de Cal Pardo, a Mediona, i que – precisament – aquest cap de setmana efectuava al que havia estat el local social un reconeixement als veterans del nucli urbà. Tot plegat a partir d’una instal·lació ideada per CAOS amb la col·laboració del jove fotògraf Jan Clemente i les seves fotografies.

CAOS va cedir l’espai a l’EVA354 per poder engegar la contribució de l’equip voluntariat lector a la convocatòria d’aquest any del festival.

Infinites gràcies a tots els integrants d’aquest col.lectiu per deixar-nos-hi participar i per acollir-nos tan bé. També agraïments als lectors i convidats – Glòria, Vanesa, Hortènsia, Jordi, Cesca, Josep M i M Carme – i a la claca EVA354 que ens va acompanyar en l’aventura; als assistents i, en especial, a la Mireia, convidada lectora de l’EVA354 que ens va donar a conèixer la iniciativa CAOS i que va estar tan receptiva des d’un bon principi a emprendre aquesta activitat.

Lectures: 

Consciència: Glòria. «La consciència humana», José Enrique Campillo.
Memòria: Vanesa. «El davantal de la vida», de Teresa Costa-Gramunt.
Respecte: Hortènsia. «Platerets a l’espai», de Pedro Pablo Sacristán.
Dignitat: Jordi. «La dignitat», d’Oriol Quintana.
Compromís:  Cesca. «Compromís», d’ella mateixa.
Testimoni: Josep M. Textos curts:»Encara hi ets» i «Però sé», de Rose Ausländer; «Qui ets?», de Marià Corbí, i «Res no et serà pres», de Maria Mercè Marçal. Frases: «Només hi ha vida», de Nisargadatta i «L’humà pot definir-se», de Thomas Berry.
Identitat: M Carme. «El poder de la bondat», de Piero Ferruci (fragment).

 

 

 

Fotos post i vídeo: Carme Vilar, Jan Clemente, Jordi Vives, Mireia Reig, Rosanna Sans, Roser Blanch i Montse Bueno.

Share Post :

More Posts

Deja una respuesta