L’acte Pre Festival’23 de l’EVA354 es trasllada a Les Cases Noves de Cal Pardo (Mediona)

Davant l’anunci d’aquest migdia, per part de l’Ajuntament del Montmell, que l’organització del Mil.lenari del Marmellar es veia obligada a POSPOSAR la celebració fins a la tardor degut a l’alt risc d’incendi a la zona, l’EVA354 ha encadenat una sèrie de circumstàncies fins a aconseguir redreçar i, efectivament, dur a terme la seva intenció inicial de donar el tret de sortida al seu fil conductor de Festival EVA’23 amb un acte de RECONEIXEMENT.

COM?!

Doncs molt curiós perquè…tot plegat ha semblat fet expressament:

  • Optem per recuperar una PROPOSTA de les lectores convidades de Mediona i ens n’assabentem que al local on elles havien pensat dinamitzar les lectures en veu alta medionenques…
  • …és a Les Cases Noves de Cal Pardo i celebren la festa major tenint com a data el mateix dia que el Marmellar, tot coincidint amb SANT ISIDRE…
  • Aquesta primera COINCIDÈNCIA s’hi suma que el mateix dia 14 de maig s’ha preparat una instal·lació artística de reconeixement a la gent gran d’aquest nucli urbà de Mediona.
  • L’activitat que havia preparat l’EVA354 encaixa de meravella en el plantejament dels responsables de l’espai – antic «local» del nucli urbà – i ens hi conviden. L’entitat que dur el projecte s’anomena CAOS: comunitat, art, oficis i sostenibilitat (@som.caos).

Així doncs, passem del Marmellar, al Baix Penedès, a Les Cases Noves de Cal Pardo, a l’Alt Penedès, per RECONÉIXER i explorar els VALORS vinculats a aquest concepte. A aquesta zona s’hi pot accedir en cotxe.

📌 Diumenge, 14 de maig

📌 CAOS. Les Cases Noves de Cal Pardo (Mediona)

📌 Horari: matí

 

Enllaç amb CAOS:

 

 

Share Post :

More Posts

Deja una respuesta