Els personatges de la formació fan camí…

Al final de la primera sessió de formació d’aquest segon semestre de 2023, una assistent va comentar la possibilitat de seguir el curs dels esdeveniments dels personatges que havien poblat el món imaginari que s’havia creat al llarg de la sessió. A més, es va suggerir posar-los veu perquè es poguessin expressar.

Aquí teniu el resultat:

Carme Vilar: “Mick: un gos que alterna la ciutat amb la natura”

Glòria Fornés: “Em dic Tip i el meu fill Top. Ens agrada viure al costat del riu i a prop del mar perquè hi ha molt menjar i des d’aquí podem observar totes les criatures que ens envolten”.

Cinta Barberà: “Sóc Flisnes. Levito per terra i mar, tot copsant les energies que m’alimenten i, a la vegada, les transformo en posiives per a un món millor”.

Jordi Vives: “On és la verdor? n és la verdor? Això no m’agrada, és un món molt negre”

M Carme Salvadó:M’ apassiona volar, trepitjar terra, mirar, escoltar…Si us ve de gust podeu acompanyar-me, pugeu i anem!!!!”

Pilar Ribera: “Com a casa enlloc. Gaudeixo de la natura, jugo amb altres éssers vius. Sóc feliç aquí!!!”

Àngels Soler: “EVA revolucionant la cuina 6.cat”

Carme Ortoll: “El llibre blau ha marxat a viure al pati de casa, s’alimenta de paraules i quan vol puja cap als núvols per saludar els altres personatges que ha conegut a Pacs”

Isabel del Pilar Valero: “La nimfa Eura, que va ensenyar a llegir els peixos del nou món creat, va arrelar en el terrat blau i fa palesos els ecos més meravellosos d’on va néixer”.

Núria Pons: “Fidel company”

Montserrat J. Torres: “Gaudint de l’aromateràpia a la Pensió de l’Alegria”.

Sílvia Gisbert: “Ha trobat un bon recer a la llar…”

Olga Medina: Tan bé que estic aquí, només em falta companyia!!!!!!

Andrea Molina: En un espai ideat per a ells, a la Templanza i l’Antonio – com els han batejat els meus fills – els hi hem fet una casa, una dutxa per aprofitar l’agua dels núvols, un pou i un hort i els hi esperen mil i una aventures.

Isabel Fuentes:

Share Post :

More Posts

Deja una respuesta