Formació EVA354 amb Mon Mas: quan text i imatge juguen

Com ja és habitual, l’EVA 354 organitza tallers formatius específics perquè les lectures siguin cada vegada més adequades i els lectors vagin adquirint noves eines per dur a terme la seva tasca voluntària. La propera FORMACIÓ EVA 354 serà els propers dissabtes, 30 d’octubre i 13 de novembre de 2021 (les persones interessades podran triar entre un dels dos dies), pel matí, de 10h a 14h, al Teatre «El Jardí» de Sant Quintí de Mediona. El taller l’impartirà la narradora Mon Mas, que ens transmetrà la màgia derivada del ball entre text i imatge.

Aquesta experta incidirà en l’aprenentatge visual. Aprofundirà en com es crea significat en una imatge. L’objectiu és integrar la imatge a la lectura en veu alta, per tal de dotar de més recursos als lectors i d’encara més riquesa a l’experiència de llegir.

El taller tindrà una durada de 4 hores i serà eminentment pràctic, per a la qual cosa es treballarà amb tècniques que posaran de manifest les diferents estratègies, de manera que la narració sigui encara més apassionant, tant per qui l’escolta com per qui la narra.

Aquestes convocatòries estan dirigides a voluntaris i convidats de l’EVA 354, així com al públic en general. El curs té un cost de 15€ (13€ amb carnet Cisterna) i és gratuït, com ja és habitual, pels voluntaris i els convidats que ja hagin participat alguna vegada a les lectures de l’EVA354.

Les inscripcions a la formació es poden fer a través del correu electrònic lectures@enveualta.com o al telèfon 654 46 99 39 (Montse), canals a través dels quals us podeu informar de com sumar-vos a l’equip de voluntariat lector o ser-ne convidat de manera puntual.

Share Post :

More Posts

Deja una respuesta