«Dijous de còctel» a Sant Sadurní d’Anoia

L’EVA354, conjuntament amb el centre assistencial La Casa dels Avis, de Sant Sadurní d’Anoia, i en col.laboració amb la biblioteca del municipi, la Biblioteca Ramon Bosch de Noya, posen en marxa la iniciativa “Dijous de còctel”.

Fa 10 anys que la Casa dels Avis du a terme un projecte amb els joves de 4r d’ESO de l’Escola Vedruna del Carme. Cada dijous, usuaris i alumnes queden entre 11.30 i 12:30 h per tal de visitar el mercat ambulant dels dijous o bé – en cas, per exemple, que el temps no acompanyi – compartir activitats lúdiques al mateix centre. A partir d’ara, un d’aquests dijous tots plegats es dirigiran a les dependències de la biblioteca per tal d’escoltar lectura en veu alta.

Dues persones voluntàries de l’EVA354 llegiran contes per adults, tot buscant l’interès i la capacitat de sorpresa d’uns i altres. I, si és el cas, fomentar el debat i la reflexió a partir del que es llegeix.

Es busca que a la lectura en veu alta i territori s’hi uneixi la intergeneracionalitat, ja que aquesta activitat mensual d’una hora permet unir dos col.lectius d’edats molt diferents en un espai en comú i al voltant de la lectura en veu alta de qualitat que – ja ho sabem – enganxa a totes les edats 😉

Fotografies: La Casa dels Avis

Share Post :

More Posts

Deja una respuesta