Leitmotiv de l’EVA354 al Festival EVA’24: CÒCTEL 🧶🍸🎨📚!

El proper dissabte, dia 11 de maig, a les 12 del migdia, es durà a terme l’acte EVA354 preFestival EVA’24 a Cal Xerta, a Sant Pere de Riudebitlles, en el marc de l’exposició d’en Georg Massanés – del 3 al 26 de maig -, que organitza Riudebitlles Territori d’Art en aquest antic molí que ara és un centre artístic i cultural.

Amb aquest acte, l’equip voluntariat lector posa de llarg el fil conductor d’enguany al Festival EVA. En aquesta ocasió: CÒCTEL.

Així com l’any passat tots els actes EVA354 al Festival van tenir a veure amb el reconeixement – és un fil conductor simbòlic – aquest any estarà vinculat al concepte còctel en el sentit de “combinat obtingut de la barreja de diferents begudes – gairebé sempre alcohòliques -, que es prepara agitant la mescla dels ingredients amb trossets de glaç dins una coctelera”. Bloody Mary”, “Caipirinha”, “Cosmopolitan”, “Cubalibre”, “Daiquiri”, “Dry Martini”, “French Connection”, “Kir Royal”,La Vie en Rose”, “Manhattan”,Margarita”, “Mojito”, “Piña Colada”, “Rob Roy” oTequila Sunrise” ens serviran per buscar la mescla de espais i àmbits i, per tant, teixirem xarxa entre territoris i persones.

El nostre tret de sortida serà una immersió a l’exposició que aquest mes de maig ocuparà Cal Xerta. Es llegiran textos curts que giraran al voltant d’aspectes vinculats a aquestes sofisticades propostes líquides: combinació, ingredients, creativitat, habilitat, sabor i presentació.

En el cas que puguin i vulguin, els lectors/res, als quals els haurà seduït la idea i estaran disposades a mesclar art i lectura en veu alta en el marc de quadres de gran format, llegiran envoltades de l’obra de l’artista Georg Massanés. Però si, amb anterioritat al dia 11 volguessin veure l’exposició, ho podrien fer anant a la inauguració o bé el dissabte anterior a la prèvia en hores de visita:

Inauguració: Divendres, dia 3 de maig, a les 8 del vespre. Bon ambient i copa de vi.

Visita: Dissabte, dia 4 de maig, de 6 a 8 del vespre.

 

📌

Dia: Dissabte, dia 11 de maig

Hora: 12 del migdia

Lloc: Cal Xerta, a Sant Pere de Riudebitlles

En el marc de: l’exposició d’en Georg Massanés

En col·laboració amb: Riudebitlles Territori d’Art

Aspectes a tractar: combinació, ingredients, creativitat, habilitat, sabor i presentació

🔎

Enllaç amb la Prèvia EVA354 del Festival EVA’23:

Share Post :

More Posts

Deja una respuesta