Formació EVA354 amb Marta Casas: experta en arts escèniques

Lectura: veu, cos i emoció

Com ja és habitual, l’EVA 354 organitza tallers formatius específics perquè les lectures siguin cada vegada més adequades i els lectors vagin adquirint noves eines per dur a terme la seva tasca voluntària. La propera FORMACIÓ EVA 354 serà els propers dissabtes, 5 i 12 de juny de 2021 (les persones interessades podran triar entre un dels dos dies), pel matí, de 10h a 14h, al Centre Cívic de Pacs del Penedès. El taller l’impartirà la directora i professora d’arts escèniques, Marta Casas Ayats, aplicant-hi una mirada artística, pedagoga i transformadora.

Aquesta experta incidirà en com s’involucra el lector/a, a nivell de cos i d’emocions, quan llegeix en veu alta. La paraula – explica la Marta – és “un 7% del missatge que volem donar” i, és clar, insta a preguntar-se “en què recau el 93% restant?”. A través de múltiples dinàmiques es prodrà observar i analitzar la inseparable connexió del cos, la veu i les emocions. L’objectiu és aprendre com, des del cos i l’emoció, es pot reforçar la paraula quan s’està llegint i comunicant.

El taller tindrà una durada de 4 hores i serà eminentment pràctic, per a la qual cosa es treballarà amb tècniques que posaran de manifest les diferents estratègies, de manera que la narració sigui encara més apassionant, tant per qui l’escolta com per qui la narra.

Aquestes convocatòries estan dirigides a voluntaris i convidats de l’EVA 354, així com al públic en general. El curs té un cost de 15€ (13€ amb carnet Cisterna) i és gratuït, com ja és habitual, pels voluntaris i els convidats que ja hagin participat alguna vegada a les lectures de l’EVA354.

Les inscripcions a la formació es poden fer a través del correu electrònic lectures@enveualta.com o al telèfon 654 46 99 39 (Montse), canals a través dels quals us podeu informar de com sumar-vos a l’equip de voluntariat lector o ser-ne convidat de manera puntual.

Share Post :

More Posts

2 Comments

 • Rosa Vives
  13 de mayo de 2021 at 8:31 AM  - Reply

  Bon dia Montse,

  Podria ser el dissabte dia 4?

  Gràcies

  Rosa Vives

  • Montse Bueno
   13 de mayo de 2021 at 8:36 AM  - Reply

   Bon dia Rosa! No hi ha possibilitat de fer-ho el divendres, dia 4. Em sap greu. S’han habilitat dos dissabtes perquè hi hagués més marge de maniobra per tothom que hi estigués interessat però, fora d’aquí, no hem programat cap més opció. Gràcies per l’interès!

Deja una respuesta