Sent conscients de l’abast creatiu de la nostra consciència

Matinals de Dibuix (Domèstic) amb l’EVA354 a La Gueralda en el marc del Festival EVA o…una porció en instants fotogràfics d’un procés de treball màgic que ens ha permès nodrir-nos en comunitat des de la creativitat del collage d’imatges i des de la combinació de paraules i gestos. I tot plegat des d’un esperit crític i lúdic.

 

Lectures:

  • Núria Carreras:

Petits textos amb reflexions d’artistes com V. van Gogh, Rodin, Matisse, Kandinsky…que des de la consciència reflexionen sobre els fonaments de l’activitat artística.

  • Anna Tomás:

Fragment d’Els Irredempts de Cristina Garcia Molina. I un parell de poemes de Lluís Calvo.

  • Cinta Barberà:

Textos del llibre Pandèmia i postveritat  (La vida, la consciència i la Quarta Revolució Industrial), de Fragmenta Editorial. Autor: Jordi Pigem

  • Josep M Verge:

Primer un poema molt lluminós (phos photos… , llum) PASSA LA LLUM PER AMAGATS CAMINS… Després, un poema sobre la qualitat de la visió, de la mirada, de Fernando Pessoa… Finalment, un poema de Primo Levi, sobre la necessitat de no oblidar l’horror, la barbàrie del segle XX, a què algunes imatges de l’exposició feien referència, memòria de l’horror per fer el que calgui perquè no es repeteixi…

  • Montse Cámara

Primer la  cançó   “Pare Esparver” del cantant  Miguel Poveda. La lletra és d’uns poemes de  Maria- Marcè Marçal del llibre Llengua Abolida poesia completa 1973-1998. El segon text és el capítol XVII del  Llibre  El Petit Príncep  de Antoine de Saint-Exupéry.

  • Montse Ro

Fragment d'»El libro completo de la brujeria de Buckland», de Raymond Buckland, i textos del llibre «Uh», d’Enric Casasses.  

  • Vanesa Rafecas

Una «introducció» de com i per què he «creat un collage de paraules» lligant frases, versos i cançons que m’han evocat les obrers. 

 

Fotos. Roser Blanch, Carme Ortoll, Vanesa Rafecas, Carme Vilar, Anna Tomás, Marta R. Peribáñez i Montse Bueno

 

 

 

Share Post :

More Posts

Deja una respuesta